Content feed Comments Feed

Η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού.

Αναρτήθηκε από Script Star Crew

Σύμφωνα με κάποιες θεωρίες στην σκοτεινή πλευρά της σελήνης υπάρχει (η υπήρχε) βάση εξωγήινων!Δεν το λέμε εμείς αλλά αρκετοί άνθρωποι εκ των οποίων και ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε στο φεγγάρι..Το ότι σταμάτησε απο τότε κάθε αποστολή για την σελήνη (η σκέψεις για γήινη βάση στην σελήνη) δεν είναι περίεργο? Ας τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.Σύμφωνα με τον Neil Α. armstrong οι εξωγήινοι έχουν βάση στο φεγγάρι και θέλουν να μείνουμε μακριά του!Ο Milton Cooper ναυτικός υπάλληλος της υπηρεσίας πληροφοριών (N.S.A.) είπε ότι στον κύκλο της N.S.A. την αποκαλούσαν "Luna"."Την Luna την ανακάλυψαν και μαγνητοσκόπησαν οι αστροναύτες του apollo.Η βάση,έδειχνε σαν μεταλλείο που χρησιμοποιούσε μεγάλες μηχανές και υπήρχαν εκεί μητρικά-σκάφη" είχε πεί ο Cooper.Σύμφωνα με τις έως τώρα μη επιβεβαιωμένες εκθέσεις ο Neil Armstrong και ο Edwin "Buzz" Aldrin είδαν u.f.o.'s λίγο μετά την ιστορική πρώτη "απόβαση" του ανθρώπου στο φεγγάρι στις 21 Ιουλίου του 1969.Ανώνυμοι ερασιτέχνες ραδιοφώνων παρέκαμψαν τις συχνότητες της NASA και κατέγραψαν τα ακόλουθα (καταγράφουμε μεταφρασμένα)

:
NASA:"τι είναι?"


Apollo:Αυτά τα "μωρά" είναι τεράστια!Θεόρατα!!Ο Θεέ μου,δεν θα το πιστέψετε!Σας λέω είναι σκάφη εδώ,παραταγμένα στην μακρινή πλευρά στην άκρη ενός κρατήρα.Είναι εδώ στο φεγγάρι και μας παρακουλουθούν!!!

Το 1979 Ο Maurice Chatelain πρώην αρχηγός των συστημάτων επικοινωνίας της NASA επιβεβαίωσε ότι ο Amstrong και το υπόλοιπο πλήρωμα του Apollo είδαν 2 εξωγήινα σκάφη στην άκρη ενός κρατήρα."Η συνάντηση ήταν γνωστή στην NASA αλλά κανείς δεν είχε μιλήσει μέχρι τώρα".Ακόμα είπε πως σε αρκετές περιπτώσεις διακόπηκε η ράδιο εκπομπή του Apollo ώστε να κρύψει τα νέα απο την κοινή γνώμη.Στην συνέχεια λέει ότι "οι αποστολές Apollo και Gemini πάντα ακολουθούνταν σε απόσταση και μερικές φορές πολύ κοντά απο εξωγήινα σκάφη.Σε κάθε περιστατικό η αποστολή το ανέφερε στην βάση και αυτοί τους έλεγαν να σιωπούν.Νομίζω ότι ο W.Schirra μέλος του Mercury 8 ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε το κωδικό όνομα 'Αγιος Βασίλης' για να καταδείξει την παρούσια εξωγήινου σκάφους.Ωστόσο οι αναφορές του δεν τράβηξαν τα μάτια του κόσμου.Αυτό ίσως το κατάφερε ο J.Lovell ο οποίος περνώντας απο την σκοτεινή πλευρά της σελήνης. είπε:Παρακαλώ να ξέρετε είναι ένας Άγιος Βασίλης εδώ!Παρόλο που αυτό έγινε ανήμερα χριστουγέννων του 1968 πολλοί άνθρωποι ένιωσαν ένα κρυμμένο νόημα στα λόγια του".Οι φήμες υπάρχουν..Η NASA μπορεί να είναι πολιτική αντιπροσωπεία,αλλά τα προγραμματά της χρηματοδοτούνται απο τον αμυντικό προυπολογισμό και οι αστροναύτες της υπόκεινται στους στρατιωτικούς κανονισμούς ασφαλείας.Χώρια που η N.S.A. αποθηκέυει όλες τις ταινίες και πιθανών και τις ραδιοεκμπομπές,υπάρχουν και οι καταθέσεις των Ο.Binder,Dr. G.Henderson kai M.Chatelain ότι στους αστροναύτες του είχε απαγορευτεί να μιλήσουν.O Cooper κατέθεσε σε επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών ότι είχε δεί μαζί με άλλον αστροναύτη εξωγήινο σκάφος στην επιφάνεια της σελήνης.Αν δεν είναι αυτό μυστικό γιατί κρατείται μυστικό απο την ανθρωπότητα το όλο θέμα;Ένας επιστήμονας που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος ανέφερε μία κουβέντα με τον Armstrong σε συμπώσιο της NASA

Επιστήμονας:τί έγινε με το Apollo 11?

Armstrong:Ήταν εκπληκτικό!Πάντα υποθέταμε ότι μπορεί να υπάρχει ζωή,αλλά ζήσαμε τα "στοιχεία" και μας προειδοποίησαν..Μετά απο αυτό δεν υπήρξε ποτέ ξανά σκέψη για βάση στην σελήνη απο την πλευρά μας.

Επιστήμονας:Πώς εννοείς ότι σας προειδοποίησαν?

Armstrong:Δεν μπορώ να μπώ σε λεπτομέριες εκτός απο το να σου πώ ότι τα σκάφη τους ήταν έτη φωτός μπροστά στην τεχνολογία και πάρα πολύ μεγαλύτερα απο τα δικά μας.Φίλε,ήταν τεράστια!και...απειλητικά!!!

Επιστήμονας:Μα η NASA είχε κάλες αποστολές στην σελήνη...

Armstrong:Φυσικά!Η NASA είχε δεσμευτεί στα μάτια του κόσμου και δεν μπορούσε να ρισκάρει τον πανικό επι γής.Όμως σίγουρα ήταν κάτι "πεταχτές" αποστολές και πάλι πίσω."
Ο Neil A. Armstrong επιβεβαίωσε ότι η κουβέντα είναι αληθινή αλλά αρνήθηκε να κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο πέρα απο την αναγνώριση ότι η C.I.A. ήταν πίσω απο το "cover up"...



Παραπομπές:
http://www.ronrecord.com/astronauts/mchatelain.html
http://www.sacred-texts.com/ufo/moonbase.htm
http://www.ronrecord.com/astronauts/mchatelain.html
http://www.internationalnewsagency.org/us_astronauts_and_the_ufo_encoun.htm
http://www.debunker.com/texts/apollo11.html
http://www.ufodigest.com/nasa/index.html
Chatelain-www.unexplainable.net
Armstrong-www.space.com
farside of moon-www.mhhe.com/
aldrin-www.nndb.com




friendly site


unlock iphone, jailbreak, iPhone accessories, iPhone 3G ,iPhone app, iPhone ringtones, iphone apple, iphone cases ,custom firmware 3.1.2,jailbreak icy, iphone,unlock iphone 3GS, unlock iPhone 3G S, unlock iphone 3g,unlock iphone 2g, jailbreak iPhone 3G, jailbreak iphone 3G S, jailbreak iphone 3g, iphone hacks,iphone tutorials, iphone tips, iPhone help, iphone guide, iphone firmwares, iphone os 3.0, Applications iphone, how to jailbreak iphone 2.0, free iphone apps, iphone tips, price comparison iphone 3g, iphone 8gb,

15 σχόλια

  1. na se rotiso kati prin apo merika xronia eixa akousei oti oi kinezoi tha ektoxevane ena doriforo gia fotografisoun tin selini .itan tote pou legane oti oi amerikanoi den pigan pote sti selini kai etsi tha xerame ontos oti katevikane. mimpos auta ta lene tora gia na pisoun oti telika pigan?

     
  2. Εμείς δεν βλέπουμε το λόγο γιατί να μην πήγαν...Δεν είναι σε καμιά τεράστια απόσταση...

     
  3. Lefteris Says:
  4. "Το ότι σταμάτησε απο τότε κάθε αποστολή για την σελήνη"

    - Μα δέν είχαν πάει τότε στην σελήνη, ηταν ένα θέατρο, γιαυτό δεν επαναληφθηκε.

    "τα σκάφη τους ήταν έτη φωτός μπροστά στην τεχνολογία"
    Δεν γίνεται να είπε αστροναύτης αυτή την κοτσάνα.

    1 έτος φωτός = 9.5 τρισεκατομύρια χιλιόμετρα. (Μετρο απόστασης, όχι χρόνου)

     
  5. Ετη φωτός το λέει μεταφορικά όχι κυριολεκτικά...Έλεος!

     
  6. apostolis η άποψη μας είναι ότι πήγαν και κάτι βρήκαν εκεί που δεν θέλουν να το μάθουμε και τους βολεύει να πιστεύουμε ότι δεν πήγανε ποτέ...Μην σου πούμε ότι το προοθούνε κιόλας το σενάριο..!

     
  7. Vasilis Says:
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.  
  9. Vasilis Says:
  10. Φανταστειτε τι θα γινει αν παμε στον Αρη και τι θα βρουν εκει.Μην ξεχναμε πως ο Αρης ηταν σαν τη Γη σημερα...Μηπως ειμαστε πειραματα καποιων μακρινων πολιτισμων???
    Και να θυμιθουμε τι ειπε ο περιβοητος Θεος "κατ' εικονα και καθ'ομοιωση"...Και ποιοι ηταν οι Αγγελοι που κατεβαιναν στη Γη???
    Ποιοι ηταν αυτοι???Γιατι ο Χριστος οπως λεγεται ηρθε σε ανθρωπινη μορφη???Ποια ηταν η κανονικη του μορφη???

     
  11. Chrini Says:
  12. File xotzas_kilkis eimaste akrivos sto idio mhkos kymatos!

     
  13. the Q Says:
  14. Αυτό που με προβληματίζει είναι, πώς αφού ο Armstrong που ήταν στρατιωτικός, δεν ελέγθηκε από το νόμο περί στρατιωτικών απορρήτων, αλλά αφέθηκε να λέει αυτά που είπε;
    Μήπως το όλο θέμα με την συνέντευξη είναι "ραδιο αρβύλλα";
    Γνωρίζω πως τέτοια απόρρητα δεν αποχαρακτηρίζονται ούτε μετά από είκοσι χρόνια

     
  15. Αν ψάξετε λίγο σε google video και σε youTube θα βρείτε πολλές συνεντευξεις αστροναυτών και άλλων εμπλεκόμενων σε τέτοια θέματα.Ένα πράγμα που κάνει εντύπωση είναι ότι όσους & όσες έχουμε δεί η ακούσει είναι άνω των 65 όταν τα είπαν και πάντα μιλάνε για "πράγματα" τις δεκαετίες 50' & 60'.Φαίνεται ότι κατάφεραν να τους κρατήσουν κλειστό το στόμα τόσα χρόνια με απειλές,όμως τώρα που ο θάνατος πλησιάζει (σου λένε "τι θα μου κάνουν πλέον") τα στόματα ανοίγουν...Εμείς είμαστε σίγουροι ότι έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις...

     
  16. the Q Says:
  17. Αγαπητέ SSC, είμαι της γνώμης πως και στα 90 η ζωή είναι γλυκιά και δεν παίζεται κορώνα γράμματα. Εξ άλλου οι άνθρωποι αυτοί έχουν συγγενείς, απογόνους κλπ, και πιστεύω πως είναι πολύ εύκολο, μέσω αυτών, να εκβιαστούν για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. (Αν φυσικά πρόκειται για τόσο σοβαρά μυστικά). Το πιθανότερο για μένα είναι πως αν όντως υπάρχουν αυτές οι συνεντεύξεις, να είναι καθοδηγούμενες από τις ίδιες τις υπηρεσίες, για να αρχίσει ο κόσμος σιγά σιγά να "ασχολείται με κάτι άλλο". Πολύ θα μου άρεσε να είναι αληθινό.
    Πάντως αν λάβουμε υπ' όψιν τις θεωρίες του Χώκινγκ περι χορδών και σκουληκότρυπων δεν νομίζω πως θα μπορούσαμε να τους πάρουμε είδηση ακόμη και με τα τελειότερα Ραντάρ. Και μια διάνοια που μπορεί και κάνει διαστρικά ταξίδια, αν ήθελε κάτι είμαι σίγουρος πως θα το έκανε κατανοητό με τον πλέον απόλυτο τρόπο. Σ’ ευχαριστώ για τις υποδείξεις στα Βιντεοκλιπ και θα ξανα επικοινωνίσουμε.

     
  18. Vasilis Says:
  19. Τον Κενεντυ γιατι τον σκοτωσανε???Μηπως ηξερε κατι???Γιατι απ' οτι ξερω ο Κενεντυ ειπε οτι θα φανερωσει στους ανθρωπους ενα μυστικο που αφορα συνεργασια της Αμερικανικης κυβερνισης με οντα ανωτερης νοημοσυνης η οπως τους ξερουμε εξωγηινους...Ξερει κανεις τιποτα για το θεμα???

     
  20. the Q Says:
  21. Φίλτατε Zeys_Kilkis. Κανείς δεν ξέρει σίγουρα τι παίχτηκε τότε. Όλα πιθανά είναι και τίποτα δεν πρόκειται να αποδειχθεί. Κι αυτοί που γνωρίζουν δεν θα μιλήσουν ποτέ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
    Αλλά εδώ σκότωσαν τον Τζων Λένον που δεν είχε καμιά ανάμιξη με την πολιτική και φυσικά δεν ήταν κάτοχος κανενός "τοξικού" μυστικού. Που ξέρουμε τι τρέλα κουβαλά ο καθένας μέσα του.

     
  22. Giorgos Says:
  23. ρε μην κοροϊδεύετε τον κοσμο με τισ βλακιες για εξωγηινους

     
  24. Giorgos Says:
  25. Φιλε Zeus + IQ δεν παιχτηκε τιποτα με "εξωγιήνους" τοτε κατι αλλο ηθελε να πει ο Κενεντυ. Κατι για......

     
rss2_128.png

Facebook Photobucket Photobucket

Add to Google Reader or Homepage Subscribe in NewsGator Online


Enter your email address:

-ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ!-

κατεβάσε εδώ τον απαραίτητο κωδικό.
(ετσι θα εμφανιζεται στην σελιδα σας.)


English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ENDGAME:Blueprint for global enslavement.

(Με Ελληνικούς υπότιτλους.)
By Alex Jones-Prison Planet
~ΠΡΟΣΟΧΗ~
Λογω του οτι τα αρθρα του blog μας εχουν "βιαστει" κατα συρροην απο κοπριτες που το μονο που ξερουν ειναι να κανουν copy-paste,να μην αναφερουν την πηγη του αρθρου και να τα παρουσιαζουν σαν δικα τους(!!!) -αγνοωντας κιολας τις εκκλησεις μας για αναφορα της πηγης- αναγκαστηκαμε και εμεις να παρουμε μετρα για να προστατευσουμε τον κοπο μας.Σημειωση,καποια απο τα αρθρα μας πηραν μεχρι και τρεις μηνες μεχρι να συγκεντρωσουμε στοιχεια.Γιαυτο λοιπον απο σημερα μετατρεψαμε ολα τα αρθρα μας σε "μη-επιλεξιμα" (unselectable) και καταργησαμε το δεξι "κλικ" σε μια υστατη προσπαθεια να προστατευσουμε τα αρθρα μας.Καθε δημοσιευμενο αρθρο μας εμπιπτει στα πνευματικα δικαιωματα που κατεχουμε βαση του νομου αριθ. 71959/ΚΒ/28.7.2004 και που νομιμως μπορουμε να εγκαλεσουμε σε περιπτωση που θεωρουμε οτι θιγεται το εργο μας.Συγνωμη για την ταλαιπωρια.
• Script Star Crew •

Recent Comments