Content feed Comments Feed

MAJESTIC 12

Αναρτήθηκε από Script Star Crew

Με αυτήν την επιστολή ο Harry Trouman λέγεται πως έδωσε το εναύσμα για να αρχίσει η δράση της majestic 12.Εδώ να πούμε ότι,παρά τα στοιχεία που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα,μερικοί αρνούνται πεισματικά (άλωστε γιατί?) την ύπαρξη της majestic 12...Η ιστορία ξεκινά κάπου στο 1941 στο ακρωτήρι Girardeau στο missuri.Εκεί έγινε η πρώτη επιβεβαιωμένη πτώση Α.Τ.Ι.Α. Τότε έγιναν οι πρώτες προσπάθειες να αντιγράψουν την εξωγήινη αυτή τεχνολογία,ήταν όμως άκαρπες..Βέβαια έκαναν την εμφανισή τους τότε οι πρώτες Μ.Υ. επί του θέματος των Α.Τ.Ι.Α. -DIA κ.α.Μετά το γεγονός στο roswell στο Νέο Μεξικό τον σεπτέμβριο του 1947 ο Harry Trouman έδωσε εντολή στον Υπουργό αμύνης να "φτιάξει" μία Μ.Υ. μόνο για τα θέματα των Α.Τ.Ι.Α. αποτελούμενη απο την "αφρόκρεμα" της -τότε- ηγεσίας της Αμερικής.Μερικοί μάλιστα λένε ότι η Μ.12 είναι η προέκταση της "skull & bones" -απόκρυφη οργάνωση των "μεγάλων" και λευκών της Αμερικής.Ο Trouman τότε μάλιστα έδωσε εντολή να μην μαθευτεί ούτε στο εσωτερικό της Αμερικής δηλ. ΝSA,CIA,κ.α. Ώστε να μπορέσει να αλάξει τους νόμους για να παρέχει στην Μ.12 την μυστικότητα που έπρεπε να έχει.Το όνομα majestic προκύπτει απο το ότι τους "μεγάλους" τότε στην c.i.a. και σε αυτά,τους φώναζαν majestie.Το 12 είναι απο τους ανώτερους της οργάνωσης.Δηλαδή,μετά απο στοιχεία που ήρθαν στο φώς την δεκαετία του 80',τα ανώτερα τμήματα της Μ.12 ήταν δύο:Οι jason που αποτελούνταν απο 30 άτομα -J1,J2, κ.τ.λ. και οι majestic ήταν οι αρχηγοί και ήταν δώδεκα -Μ1,Μ2,Μ3, κ.τ.λ. το "ρόστερ" της όργάνωσης αποτελεί ακόμα αντικείμενο "θαυμασμού"
J.edgar hoover μελος της ομάδος και αρχηγός του fbi απο το 1924 μέχρι θανάτου.
Vannevar bush συνεργάτης του προέδρου και στέλεχος στον σχεδιασμό ατομικών βομβών
Forrestal υπουργός αμύνης
Nelson Rockfeller (αγνώστων στοιχείων)
Allen Dulles αρχηγός της CIA
Nathan F. Twining Στρατηγός της πολεμικής αεροπορίας και αρχηγός της απο το 1953-57
Sidney Souers πρώτος γραμματέας της c.i.a.
Jerome C. Hunsaker Καθηγητής του Μ.Ι.Τ. και πρόεδρος της επιτροπής για την αεροναυπηγική

και άλλοι που δεν τους γράφουμε για να μην ξεφύγουμε.Λέγεται πως έχουν έχει σε επαφή αρκετές φορές (περίπου 14) με εξωγήινα όντα.Λέγεται πως η Μ.12 έχει έρθει σε συμφωνία με 5 φυλές ,με σκοπό την ανταλλαγή γνώσεων,ανταλλαγή ανθρώπων με εξωγήινους με σκοπό τα πειράματα,μέχρι και ότι κράτανε πρακτικα σε ένα βιβλίο (και σε ένα άλλο οι εξωγήινοι) απο το 1947.Πολλοί πιστεύουν ότι η σημερινή τεχνολογία που έχουμε (τόσο ραγδαία) προέρχεται απο αυτήν την "συνεργασία".Όπως πάντα,η βάση "area 51" κατέχει εξέχουσα θέση στο μυστήριο,αφού λέγεται ότι μερικές "επαφές" και συνεργασίες έγιναν στην βάση του roswell...Η επόμενη λέγεται πως θα γίνει στην nevada το 2009.Οι εξωγίηνοι -πάντα βάση των επιστολών που "βγήκαν στη φόρα",φέρεται να έχουν βάσεις στην γη στο Νέο Μεξικό,Κολοράντο,Νεβάδα,οι αμερικάνοι φέρεται να είχαν σώσει έναν εξωγήινο που προσπάθησαν να τον κρατήσουν στην ζωή αλλά μάταια,τον έχασαν 2 μήνες μετά.και άλλα πολλά τέτοια "όμορφα"..Ακούγονται πράγματα απίστευτα επί του θέματος όμως ο σοφός λάος μας λέει πως "καμιά φορά η πραγματικότητα ξεπερνάει και την πιό βλοσυρη φαντασία.."Εμείς σαν crew πιστεύουμε τόσο στην ύπαρξη της majestic 12 όσο και σε σχεδόν όλα που ακούγονται γύρω απο αυτήν.Το ερώτημα τώρα είναι αν υπάρχει ακόμα..Μα φυσικά θα υπάρχει!Γίνεται οργάνωση με τόσα στοιχεία και έρευνες να σταματήσει να υπάρχει?Απλά θα προσαρμόζεται προφανώς στις απαιτήσεις των εποχών.Άλωστε οι αμερικάνοι τις λατρεύουν αυτες τις c.i.a. ,n.s.a. ,d.i.a. ,majestic 12,skull & bones, f.b.i. η όπως αλλιώς θέλουν να τις λένε και αποκλείεται να χαλάσουν μια απο τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη).Απλά η παραπληροφόρηση είναι και αυτό ένα μέρος του σχεδίου της Μ.12 (και των μεγάλων κρατών γενικότερα) οπότε περιμένουμε ακόμα την ημέρα που θα μάθουμε την αλήθεια.

Όλες τις επιστολές "top-secret" τις majestic 12 μπορείτε να τις διαβάσετε ΕΔΩ

friendly site


unlock iphone, jailbreak, iPhone accessories, iPhone 3G ,iPhone app, iPhone ringtones, iphone apple, iphone cases ,custom firmware 3.1.2,jailbreak icy, iphone,unlock iphone 3GS, unlock iPhone 3G S, unlock iphone 3g,unlock iphone 2g, jailbreak iPhone 3G, jailbreak iphone 3G S, jailbreak iphone 3g, iphone hacks,iphone tutorials, iphone tips, iPhone help, iphone guide, iphone firmwares, iphone os 3.0, Applications iphone, how to jailbreak iphone 2.0, free iphone apps, iphone tips, price comparison iphone 3g, iphone 8gb,


another article-revelation by script star crew

rss2_128.png

Facebook Photobucket Photobucket

Add to Google Reader or Homepage Subscribe in NewsGator Online


Enter your email address:

-ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ!-

κατεβάσε εδώ τον απαραίτητο κωδικό.
(ετσι θα εμφανιζεται στην σελιδα σας.)


English French German Spain Italian Dutch

Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ENDGAME:Blueprint for global enslavement.

(Με Ελληνικούς υπότιτλους.)
By Alex Jones-Prison Planet
~ΠΡΟΣΟΧΗ~
Λογω του οτι τα αρθρα του blog μας εχουν "βιαστει" κατα συρροην απο κοπριτες που το μονο που ξερουν ειναι να κανουν copy-paste,να μην αναφερουν την πηγη του αρθρου και να τα παρουσιαζουν σαν δικα τους(!!!) -αγνοωντας κιολας τις εκκλησεις μας για αναφορα της πηγης- αναγκαστηκαμε και εμεις να παρουμε μετρα για να προστατευσουμε τον κοπο μας.Σημειωση,καποια απο τα αρθρα μας πηραν μεχρι και τρεις μηνες μεχρι να συγκεντρωσουμε στοιχεια.Γιαυτο λοιπον απο σημερα μετατρεψαμε ολα τα αρθρα μας σε "μη-επιλεξιμα" (unselectable) και καταργησαμε το δεξι "κλικ" σε μια υστατη προσπαθεια να προστατευσουμε τα αρθρα μας.Καθε δημοσιευμενο αρθρο μας εμπιπτει στα πνευματικα δικαιωματα που κατεχουμε βαση του νομου αριθ. 71959/ΚΒ/28.7.2004 και που νομιμως μπορουμε να εγκαλεσουμε σε περιπτωση που θεωρουμε οτι θιγεται το εργο μας.Συγνωμη για την ταλαιπωρια.
• Script Star Crew •

Recent Comments